Ανυπότακτη Πολιτεία

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1/11/2014

Το Σάββατο 1 Νοέμβρη στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του ΤΕΕ, 3ων Ναυάρχων 40, θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση – συζήτηση, για το τι κάναμε μέχρι τώρα, για τον σημερινό μας σχεδιασμό, για τα τεράστια προβλήματα των δημοτών και του Δήμου, για την συνολική πολιτική κατάσταση, για το σημερινό Δημοτικό τοπίο.

Θέλουμε να σας ακούσουμε και να μας ακούσετε!

Σας θέλουμε όλους.

Όλους όσους καταλαβαίνετε το ίδιο με εμάς την δυσκολία των καιρών. Όλους όσους αγωνιούν αλλά ελπίζουν, όσους πιστεύουν ότι οι νίκες θάρθουν μόνο με διαρκείς αγώνες.

Δεν περισσεύει κανείς!

Όχι μόνο όσους μας ψήφισαν! Θέλουμε την νεολαία, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ανθρώπους, τους αριστερούς, τους ανθρώπους του πολιτισμού και της τέχνης.

Θέλουμε πρωτίστως μαζί μας όλους τους υποψήφιους της Ανυπότακτης Πολιτείας των τελευταίων και των προηγούμενων Δημοτικών εκλογών. Σε αυτούς κυρίως, θα πούμε ότι έχουμε ανάγκη την κριτική τους, ότι τους αισθανόμαστε συντρόφους και συνοδοιπόρους μας.

Σας περιμένουμε!

Για την γραμματεία της Ανυπότακτης Πολιτείας,
Χρήστος Πατούχας
Δημοτικός Σύμβουλος

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Δραστηριότητα Ομιλίες - Εκδηλώσεις ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1/11/2014