Ανυπότακτη Πολιτεία

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δελτίο Τύπου της Ανυπότακτης Πολιτείας για την περιοδεία σε Νοσοκομεία της περιοχής.

Πολυμελές κλιμάκιο της Ανυπότακτης Πολιτείας, αποτελούμενο από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, γιατρούς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Χρήστο Πατούχα, περιόδευσε σήμερα, Πέμπτη 8 Μαΐου, στα Νοσοκομεία Αγίου Ανδρέα, Καραμανδάνειο Παίδων, Θώρακος, 409.

Η κατάσταση είναι δραματική. Έξι χρόνια μετά τον σεισμό παρατηρήσαμε ένα ολόκληρο νοσοκομείο να είναι ακόμα γιαπί, την ίδια στιγμή που κυβέρνηση και υποψήφιοι που στηρίζονται από αυτή, αρχίζουν και τελειώνουν τις δηλώσεις του με την «ανάπτυξη». Ελλείψεις σε βασικό υγειονομικό υλικό, υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση, εργαζόμενοι σε διαθεσιμότητα, συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό, με τους ασθενείς συμπολίτες μας, να μην μπορούν να καλύψουν τις βασικές υγειονομικές τους ανάγκες.

Το ΕΣΥ, παρά τις προσπάθειες κυβερνήσεων και Τρόικας, παραμένει ζωντανό, χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια γιατρών, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Καλό θα ήταν ο κύριος Α. Γεωργιάδης να κάνει τον κόπο να επισκεφτεί τα νοσοκομεία της περιοχής, εν’ όψει της επίσκεψης του στην πόλη μας, για να διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, τα αποτελέσματα του «εξορθολογισμού» για τα οποία περηφανεύεται.

Τέλος, καλούμε τους υποψηφίους, σε περιφέρεια και δήμο, πέρα από τις προεκλογικές υποσχέσεις τους, να απαντήσουν στο ερώτημα, έως πότε η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή θα συνεχίσει να εξυπηρετείται από ενάμιση, επί της ουσίας, νοσοκομείο.

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Δραστηριότητα Περιοδείες Δελτίο Τύπου της Ανυπότακτης Πολιτείας για την περιοδεία σε Νοσοκομεία της περιοχής.