Ανυπότακτη Πολιτεία

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ο Πέπος Αγγελακόπουλος, υποψήφιος με την "Ανυπότακτη Πολιτεία"

4 χρόνια μνημονίων και η καταστροφή από τις κυβερνητικές πολιτικές και της εντολές της Ε.Ε δεν έχουν σταματημό. Η ανεργία στο 30 % και 60% στους νέους, χιλιάδες οικογένειες κάτω από το όριο της φτώχειας που αντιμετωπίζουν άμεσα βιοποριστικά προβλήματα. Όλα αυτά μαζί με δημόσια αγαθά όπως το νερό, το ρεύμα, η υγειά κ.α θυσιάζονται στον βωμό του χρέους, ένα χρέος που το 2008 ήταν στο 120% και τώρα έχει εκτοξευτεί στο 175.1% και δεν φαίνεται να έχει σταματημό.

Μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο θα γίνουν και οι δημοτικές εκλογές στης 18 Μαΐου. Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι οι πολίτες της Πάτρας, οι οποίοι πλήττονται.

Κανένας να μην μήνει ούτε μια ώρα χωρίς ρεύμα.

Κανένας να μην μήνει χωρίς ένα πιάτο φαΐ να φάει.

Κανένας να μην απορρίπτεται από την υγειά και την παιδεία.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρξει η δημοτική αρχή εκείνη η οποία θα πάει κόντρα στις κυβερνητικές πολιτικές και τις επιταγές της που φτωχοποιούν τους δήμους.

Η Ανυπόταχτη Πολιτεία είναι η δύναμη η οποία μπορεί να βάλλει ένα οριστικό φρένο σε όλα αυτά, κόντρα στη λογική του συμβιβασμού και της αναμονής, σε αντίθεση με λογικές "ο δήμος είναι εξαρτημένος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".

Στις 18 Μαΐου να στηρίξουμε την Ανυπόταχτη Πολιτεία για να επιστρέψει ο δήμος στους πολίτες του.

Να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα, αντιπαραθετικό στους "ανεξάρτητους" σωτήρες που περιμένουν να υλοποιήσουν τις κυβερνητικές πολιτικές άλλα και στους υποψήφιους που στηρίζουν τα κόμματα της κυβέρνησης.

Πρέπει να μαυρίσουμε αυτούς που μας μαύρισαν την ζωή και να προβάλουμε το δικό μας αντιπαραθετικό πρόγραμμα και όνειρο για αυτήν την πόλη.

Ιωσήφ Αγγελακόπουλος,

Σπουδαστής Ι.Ε.Κ

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η Κίνηση Το Ψηφοδέλτιο Ο Πέπος Αγγελακόπουλος, υποψήφιος με την "Ανυπότακτη Πολιτεία"