Ανυπότακτη Πολιτεία

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ο Γιάννης Καλομοίρης, υποψήφιος με την "Ανυπότακτη Πολιτεία"

Δεν θα γίνουμε η γενιά της υποταγής και της παραίτησης

Οι δημοτικές εκλογές κρίνουν την πορεία της ζωής μας.

Η επιλογή της ψήφου σε αυτές τις εκλογές θα είναι ή μήνυμα ελπίδας και αγώνα ή μήνυμα εμπέδωσης του φόβου και επιβεβαίωσης της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Επιβεβαίωση και συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής μεταφράζεται με φτώχια, μνημόνια, νέα μέτρα, αρπαγή του εθνικού πλούτου, με ερήμωση και μαρασμό της πόλης μας, ανεργία, μετανάστευση, διαφθορά και σκάνδαλα, πολιτιστική εκπόρνευση και φασισμός. Οι πιο καταστροφικές δυνάμεις του τόπου έχουν συστρατευτεί για να εκτελέσουν δουλικά τις εντολές της ΕΕ και ΔΝΤ σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στη νεολαία και τον λαό. Στα 5 χρόνια αυτής της πορείας ο λαός δεν είδε να καλυτερεύει η κατάσταση του, κάθε υπόσχεση τους σήμαινε σχέδια για μεγαλύτερη επίθεση και πιο χυδαία ληστεία.

Εμπέδωση του φόβου μεταφράζεται με αποδοχή των απειλών που ξεστομίζουν. Των απειλών για χρεωκοπία και καταστροφή εάν δεν περάσουν οι πολιτικές τους, οι ψηφοφορίες των μέτρων του μνημονίου, η αποδοχή του ευρώ ως θέσφατο, η ευρωπαϊκή πορεία της καταστροφής. Των απειλών που εκτοξεύουν οι διάφοροι μαϊντανοι στις τηλεοράσεις πρωί, μεσημέρι, βράδυ εάν αντισταθούμε για την καταστροφή της υγείας και της παιδείας, εάν αντισταθούμε για το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου. Μεταφράζεται με την ανάπτυξη του σκοταδισμού του φασισμού, με την απαγόρευση των διαδηλώσεων και τις αντιδημοκρατικές εκτροπές. Εμπέδωση σημαίνει η καταστροφική αποδοχή της επιλογής του μικρότερου κακού, της ηρεμίας και της υποταγής "για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα".

Η πραγματικότητα και το μέλλον μας όχι μόνο δεν θα αλλάξει όσο διαφεντεύουν οι τοπικοί, εγχώριοι και ξένοι εκβιαστές αλλά θα χειροτερεύει γιατί αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την δεινή μας θέση, αυτοί είναι οι αρχιτέκτονες της δυστυχίας και του μαύρου μέλλοντος.

Να επιβάλλουμε τα δίκαια της ζωής μας, να επιβάλλουμε την ελπίδα με αγώνα και αντίσταση στην πραγματικότητα της καταστροφής.

Η νέα γενιά πρέπει να σταθεί στο ύψος της, να παλέψει για ένα διαφορετικό όραμα για την ίδια και τον λαό.

Να παλέψει για μια αριστερή φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση.

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε τον συνδιασμό που στην μακρόχρονη πορεία του στέκεται αγωνιστικά σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής, που δεν συνδιαλέγεται με τις μνημονιακές κυβερνήσεις, που έχει συγκροτημένο και πραγματικό πρόγραμμα για το μέλλον της Πάτρας, που πιστεύει ότι μόνο με την μετωπική λογική και όχι με τη κομματική περιχαράκωση ή η συστημική αναδίπλωση των πολιτικών δυνάμεων της αριστεράς θα βρεθεί σε καλύτερη μοίρα το λαϊκό κίνημα. Μόνο με αυτή την λογική θα οικοδομίσουμε μια πραγματική διέξοδο απ την κρίση.

Στις δημοτικές εκλογές στηριζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Ανυπότακτη Πολιτεία.

Στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε Ανυπότακτη Πολιτεία

"Κείνο που σου προσάπτουν τα Χελιδόνια είναι η άνοιξη που δεν έφερες"

Καλομοίρης Γιάννης,
Απόφοιτος του τμήματος φυσικής Πάτρας

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η Κίνηση Το Ψηφοδέλτιο Ο Γιάννης Καλομοίρης, υποψήφιος με την "Ανυπότακτη Πολιτεία"