Ανυπότακτη Πολιτεία

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Η Τέτα Μπιλιανού, υποψήφια με την "Ανυπότακτη Πολιτεία"

Ανυπότακτη πολιτεία, γιατί δε θέλουμε μία πολιτεία που σωπαίνει!

Θέλουμε μία πολιτεία ζωντανή, μία πολιτεία των ελεύθερων χώρων, μία πολιτεία του πολιτισμού, μια δημιουργική πολιτεία ικανή να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των δημοτών.

Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των κοινωνικών αγώνων, πάντα δίπλα σε κάθε αγώνα των δημοτών της πόλης, με τις λαϊκές συνελεύσεις στους αγώνες για το χαράτσι, στους αγώνες για το νερό, στους αγώνες για το θαλάσσιο μέτωπο, για τον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου ακούμε πάντα τις αγωνίες των εργαζομένων και της νεολαίας, αγωνίες που βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας.

Δεν θέλουμε ωστόσο να υψώσουμε ακόμα μία φωνή διαμαρτυρίας. Συμμετέχουμε στις εκλογές γιατί θέλουμε να αμφισβητήσουμε το σκιερό μέλλον που αντικρίζει σήμερα η πλειοψηφία των εργαζομένων και της νεολαίας, σκιερό μέλλον που είναι άμεσο επακόλουθο της μνημονιακής πολιτικής , της πολιτικής της κυβέρνησης, της πολιτικής των Καλλικρατικών δήμων. Δεν θα κρύψουμε την αλήθεια, όμως για μας είναι πιο αναγκαίο παρά ποτέ να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Γιατί για εμάς μπορούν να πάνε αλλιώς τα πράγματα. Γιατί για εμάς υπάρχει άλλος δρόμος.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να υψώσουμε ανυπότακτη σημαία στο δήμο της Πάτρας!

Τέτα Μπιλιανού,

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η Κίνηση Το Ψηφοδέλτιο Η Τέτα Μπιλιανού, υποψήφια με την "Ανυπότακτη Πολιτεία"