Ανυπότακτη Πολιτεία

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Χρήστος Πατούχας

Ευχές για το 2018

patouxas2

Αγαπητοί μας συμπολίτες
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και αντοχή, ευχόμαστε καλή διάθεση, αγωνιστικότητα, θάρρος, για την καινούρια χρονιά του 2018.
Όχι, δεν μπορούμε να συνοδέψουμε τις ευχές μας με καλές προβλέψεις. Θέλουν και η επόμενη χρονιά, να είναι χρονιά καινούριων θυσιών από την λαϊκή οικογένεια και τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου. Θέλουν την ξενιτειά για την νεολαία μας, την φτώχεια και την ανεργία, την μείωση των συντάξεων και των μισθών, την διάλυση των δικαιωμάτων και των εργασιακών σχέσεων, την ιδιωτικοποίηση των πάντων και τον εγκλωβισμό μας με κάθε είδους διλήμματα.
Αγαπητοί φίλοι
Δεν θα υπάρξει διέξοδος, χωρίς συνολική ανατροπή της κατάστασης που έχει σήμερα εγκαθιδρυθεί στον τόπο μας. Και των κυβερνήσεων της εθελοδουλίας και της ξενοκρατίας και της υποταγής στα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας. Αυτό προϋποθέτει, ο λαός μας να πάρει τις τύχες του στα δικά του χέρια. Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα. Ο καθένας μας πρέπει με αυτό τον τρόπο να σκεφτεί. Να το σκεφτεί και στις πιθανές πολιτικές εξελίξεις στην νέα χρονιά.
Η Ανυπότακτη Πολιτεία θα είναι με όλες της τις δυνάμεις στους καθημερινούς αγώνες και το 2018. Για τα προβλήματα του Δήμου και των πολιτών,
Καλή χρονιά!

Χρήστος Πατούχας

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η Κίνηση Ο Επικεφαλής Ευχές για το 2018