Ανυπότακτη Πολιτεία

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Χρήστος Πατούχας

Συσκέψεων το ανάγνωσμα...

Κάθε καλόπιστος συμπολίτης μας εύλογα θα αναρωτηθεί:

Γιατί έγινε η πρόσφατη σύσκεψη που οργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με εκπροσώπους των εταιρειών του ΟΣΕ, βουλευτές και Δημάρχους;

Για ενημέρωση; Για ανταλλαγή απόψεων; Για σχεδιασμό; Ή μήπως για να κρύψουμε τις ευθύνες; Τις ευθύνες μιας συνολικής καταστροφικής εγκατάλειψης της Πάτρας και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας;

Επειδή:

  • Γνωρίζουμε την αλήθεια. Ακόμα κι αν τους την βγάζουμε με το τσιγκέλι. Το τρένο θα φτάσει στο Ρίο μετά το 2020!!
  • Όχι μόνο δεν υπάρχει προοπτική υπογειοποίησης, δεν υπάρχει καν προοπτική η σιδηροδρομική γραμμή να φτάσει στο καινούργιο λιμάνι.
  • Δεν υπάρχει προοπτική η σιδηροδρομική γραμμή να καλύψει την παλιά της διαδρομή στην Δυτική Πελοπόννησο.

Όταν όλα αυτά συμβαίνουν και δεν τα αποκαλύπτουμε και δεν τα καταγγέλλουμε, τότε συνειδητά γινόμαστε συνένοχοι, τότε συνειδητά το μόνο που μας απασχολεί είναι η συγκάλυψη των Κυβερνητικών Ευθυνών!!

Αλλά και όταν, αναπότρεπτα, η αλήθεια και οι ευθύνες προκύπτουν, τότε περιοριζόμαστε σε γλυκανάλατες "χαζομάρες" για μελλοντικά σχέδια. Και το προκλητικότερο πολλές φορές οι "χαζομάρες" ανακοινώνονται σαν επιτυχίες!

Ας προσέξει η αιρετή Περιφέρεια. Ας μην ακολουθεί κατά γράμμα την πρακτική του υπολοίπου, πλήρως υποταγμένου πολιτικού προσωπικού. Βουλευτών, Διοικητών και κομματαρχών.

Χρήστος Πατούχας, Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της "Ανυπότακτης Πολιτείας"

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η Κίνηση Ο Επικεφαλής Συσκέψεων το ανάγνωσμα...