Ανυπότακτη Πολιτεία

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ματαιώνεται η Νοτια Χάραξη ή ένα προμελετημένο έγκλημα;

patouxas2

Με την εξαγγελία δημοπράτησης της τελευταίας εργολαβίας του Αυτοκινητοδρόμου Πατρών Πύργου, για το τμήμα Πάτρα Κάτω Αχαΐα, επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας για μία επιπλέον εξαπάτηση της κοινωνίας από τον Υπουργό κ. Σπίρτζη και την Κυβέρνηση του κ Τσίπρα.

Ο κ. Σπίρτζης, είχε υποσχεθεί ότι από τον παρελθόντα Σεπτέμβριο του 2016, θα είχε ολοκληρώσει προμελέτη με συγκριτικά στοιχεία κόστους για την Νότια Χάραξη. Σημειώνουμε για την ιστορία, ότι καμιά βιασύνη δεν υπήρχε, γιατί ούτως ή άλλως καμιά εργολαβία δεν έχει ξεκινήσει και ούτε πρόκειται κάτι τέτοιο άμεσα να συμβεί

Τώρα γνωρίζουν όλοι την αλήθεια. Αυτήν που η παράταξη μας εδώ και χρόνια καταγγέλλει:

Ο Υπουργός, δεν θέλει την Νότια Χάραξη, γιατί δεν την θέλουν τα συμφέροντα των κατασκευαστικών ομίλων. Θέλουν τον Μετωπικό Σταθμό διοδίων στα Καμίνια, για να εισπράττουν διόδια από όλη την τοπική κίνηση μεταξύ Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας. Και η Κυβέρνηση δεν βγάζει άχνα! Πειθαρχεί με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Δεν την θέλει γιατί δεν την θέλει ο ΟΣΕ. Προτιμούν Κυβέρνηση και ΟΣΕ να διαμελίσουν μια πανέμορφη παραλιακή οικιστική ζώνη, γεμίζοντας την με υπερυψωμένα τοιχία.

Αλήθεια, θα τοποθετηθούν οι Δημοτικές και Περιφερειακές παρατάξεις, θα αντιδράσουν οι Βουλευτές, οι τοπικές Δημοτικές Αρχές;

Σε λίγο το λάθος δεν θα διορθώνεται! Και θα αφορά τους επόμενους δύο αιώνες!

Για την Ανυπότακτη Πολιτεία

Χρήστος Πατούχας, Δημοτικός Σύμβουλος

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Τα Νέα μας Άρθρα Ματαιώνεται η Νοτια Χάραξη ή ένα προμελετημένο έγκλημα;